Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII AI MAGAZINULUI ONLINE „O CARTE DESPRE”

Acești termeni și condiții de utilizare de utilizare („Termenii”) guvernează accesul la și utilizarea site-ului web disponibil la adresa https://www.ocartedespre.ro („Site”), precum și condițiile de achiziționare a produselor personalizate comercializate prin intermediul magazinului online „O carte despre”, accesibil la aceeași adresă web („Magazinul” sau „O Carte Despre”).

Site-ul este disponibil atât în variantă desktop, cât și în varianta pentru mobil.

Acești Termeni sunt un acord între tine, în calitate de utilizator care accesează, navighează sau achiziționează produse prin Magazinul nostru („tu” sau „Utilizatorul”) și societatea O Carte Despre S.R.L., cu sediul social în București, sector 1, str. Argentina nr. 25, parter, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/10341/2023 și având CUI 48272948 („noi” sau „Compania”).

Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni, care conțin informații importante privind drepturile și obligațiile tale în relație cu noi. Acești Termeni includ diferite limitări și excluderi, stabilind răspunderea Companiei față de tine, ce autoritate este competentă să soluționeze disputele care ar putea apărea între noi, precum și legislația aplicabilă acestor Termeni și Serviciilor furnizate de noi.

Putem modifica acești Termeni în orice moment. Dacă modificăm Termenii, vom publica versiunea actualizată a acestora pe Site, vom actualiza data „ultimei actualizări” indicată în partea de sus a acestor Termeni și te vom informa în mod corespunzător. Te rugăm să verifici periodic acești Termeni ca să vezi dacă au apărut modificări ai lor. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuată, iar o comandă transmisă în Magazin este supusă Termenilor în vigoare la data lansării comenzii.

Înainte de a utiliza Site-ul, va trebui să accepți acești Termeni. Suntem dispuși să îți punem la dispoziție Magazinul nostru numai dacă accepți acești Termeni în integralitatea lor. În caz contrar, nu vei avea dreptul să accesezi sau să utilizezi Site-ul. Utilizarea Site-ului reprezintă confirmarea că înțelegi și ești de acord cu toți acești Termeni.

Orice referiri conținând cuvintele „noastre”, „noi” sau altele similare trebuie înțelese ca societatea care guvernează activitatea O Carte Despre.

DESPRE MAGAZIN

Prin intermediul Magazinului, ai posibilitatea de a comanda o carte în format fizic, personalizată, realizată de noi în funcție de specificațiile introduse de tine („Produsul”), pentru a fi oferită cadou persoanelor apropiate.

Noi vom pregăti Produsul în funcție de răspunsurile pe care ni le oferi în procesul de plasare a comenzii, respectiv de elementele pe care le vei încărca pe Site, și îl vom livra la adresa specificată de tine.

CREAREA CONTULUI DE UTILIZATOR

Ca să ai acces la toate funcționalitățile noastre, trebuie să îți creezi un cont de Utilizator pe Site-ul nostru („Cont de Utilizator”). Contul de Utilizator poate fi creat și ulterior procesului de personalizare a Produsului, în vederea finalizării comenzii. Pentru evitarea oricărui dubiu, nu vei putea finaliza comanda fără crearea Contului de Utilizator.

Ca să îți creezi Contul de Utilizator, trebuie să te conectezi pe Site prin email și parolă, Facebook sau Google. Parola trebuie să îndeplinească condițiile indicate în platformă la momentul la care îți creezi Contul de Utilizator.

Când utilizezi Contul de Utilizator, trebuie să iei următoarele măsuri de siguranță: (i) să menții și să actualizezi prompt, după caz, informațiile din Contul de Utilizator și (ii) să îți protejezi datele Contului de Utilizator și accesul la contul tău.

Dacă ești sau devii conștient de orice utilizare neautorizată a parolei, a datelor Contului de Utilizator sau a Contului de Utilizator, trebuie să ne anunți imediat.

Înțelegi și ești de acord că rămâi responsabil pentru toate activitățile care sunt desfășurate în Contul tău de Utilizator și, în măsura maximă permisă de lege, accepți toate riscurile oricărui acces autorizat sau neautorizat la Contul tău de Utilizator.

Te rugăm să citești Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm aceste date. Trebuie să oferi informații exacte cu privire la email și nu ai voie să folosești conturile altor persoane pentru a te înregistra pe Site.

CONFIGURAREA CONTULUI DE UTILIZATOR

Atunci când începi să utilizezi Site-ul, ai posibilitatea de a completa anumite informații despre tine.

În calitate de Utilizator, ai posibilitatea de a introduce date cu privire la facturare („Datele de facturare”) și livrare („Datele de livrare”).

Datele de facturare se referă la informații referitoare la nume, număr de telefon și adresă, iar Datele de livrare se referă la adresa la care va fi livrat Produsul.

Alternativ, îți poți configura Contul de Utilizator la sfârșitul procesului de personalizare a Produsului, pentru a finaliza comanda ta.

După crearea Contului de Utilizator conform art. 2 de mai sus, atât Datele de facturare, cât și Datele de livrare pot fi modificate de către Utilizator.

Ai posibilitatea de a șterge Contul de utilizator. Pentru acest lucru, este nevoie să ne scrii la adresa contact@ocartedespre.ro, iar noi ne vom ocupa de solicitarea ta în termen de 7 zile lucrătoare. Într-un astfel de caz, toate informațiile tale din Contul tău de Utilizator vor fi șterse. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm anumite informații despre relația noastră comercială cu Utilizatorul respectiv, în conformitate cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

COMANDA

”Comanda” este documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între noi și tine, prin care îți manifești intenția de a achiziționa Produsul și ești de acord să faci plata acestuia, în condițiile acestor Termeni.

Configurarea Produsului

O Carte Despre se adresează Utilizatorilor care doresc să obțină o carte personalizată, pentru a fi oferită cadou.

În acest sens, este necesar să parcurgi următorii pași de configurare a Produsului:

Completarea prenumelui persoanei căreia se adresează Produsul, a numelui, a genului și a datei de naștere;

Alegerea culorii copertei Produsului și a paginii cuprinzând dedicația Utilizatorului pentru destinatarul Produsului. Pagina cuprinzând dedicația poate conține inclusiv urarea standard propusă de noi, „La mulți ani!”;

Oferirea unor răspunsuri la întrebările noastre (de exemplu, virtuți, vicii, calități etc., legate de destinatarul Produsului). Poți selecta variante predefinite din baza de date a Site-ului sau poți insera un răspuns personal în câmpul corespunzător;

Încărcarea unei fotografii reprezentative pentru persoana căreia se adresează Produsul;

Alegerea unei fotografii de tip fun fact din baza de date a Site-ului. În acest pas, nu poți încărca o fotografie proprie. Poți sări peste acest pas, caz în care vom introduce automat fotografia noastră standard.

Selectarea unui citat reprezentativ pentru persoana căreia i se adresează Produsul din lista noastră. Poți, de asemenea, insera un citat personal. Poți sări peste acest pas, caz în care vom introduce automat citatul nostru standard.

Pe lângă componenta personalizată, Produsul va conține și un anumit număr de pagini standard, asupra cărora nu vei putea aduce modificări.

Efectuarea unei Comenzi

După finalizarea procesului de personalizare, poți previzualiza Produsul în forma în care a fost configurat.

Ulterior, ai posibilitatea de a plasa comanda sau de a salva Produsul, în vederea editării ulterioare sau dacă vrei să faci comenzi viitoare pentru același Produs.

Produsul va rămâne salvat în Contul de utilizator pentru 30 (treizeci) de zile calendaristice începând cu momentul începerii configurării. Dacă dorești să editezi Produsul sau să îl comanzi după împlinirea termenului, este necesar să începi o nouă configurare pentru un nou Produs.

După ce consideri că ai finalizat procesul de configurare și decizi să achiziționezi Produsul în forma previzualizată, poți plasa comanda și vei fi redirecționat către pagina de plată, iar Comanda se va considera plasată.

În cazul în care nu ai introdus Datele de facturare și Datele de livrare imediat după crearea Contului de Utilizator, vei fi redirecționat cu prioritate către pagina de completare a datelor personale, în vederea plasării Comenzii. Datele astfel introduse vor fi preluate de noi pentru Comenzile tale viitoare.

Confirmarea unei Comenzi

După plasarea Comenzii, vei fi redirecționat către link-ul de plată prin intermediul procesatorului de plăți Stripe pe care îl folosim („Procesatorul de plăți”). Plata se va efectua în condițiile detaliate de noi la art. 5 de mai jos.

Numai în cazul în care plata este acceptată de Procesatorul de plăți, noi vom prelua Comanda ta și o vom transmite spre imprimare. Statusul „comandă în curs de printare” vizibil din Contul de Utilizator reprezintă acceptarea Comenzii tale de către Magazin și la acest moment se consideră încheiat contractul de vânzare între tine, în calitate de cumpărător și Companie, în calitate de vânzător, în legătură cu Produsul („Contractul”).

Refuzarea unei Comenzi

Avem dreptul de a refuza Comanda efectuată de către tine, fără nicio obligație ulterioară a noastră față de tine ori invers, sau fără ca tu sau noi să putem pretinde daune-interese în următoarele cazuri:

Neefectuarea, indiferent de motiv, a plății, ca urmare a neacceptării / invalidării tranzacției de către Procesatorul de plăți;

Datele furnizate de către tine sunt incomplete și/sau incorecte, caz în care ți se vor returna banii; în acest caz, îți putem solicita mai întâi modificarea datelor înainte de a refuza Comanda și a te anunța că aceasta a fost refuzată;

Considerăm că răspunsurile oferite de tine în procesul de configurare a Produsului sunt defăimătoare, obscene, indecente, vulgare, sugestive, violente, hărțuitoare, amenințătoare, ofensatoare, discriminatorii, abuzive, invazive de confidențialitate sau drepturi de publicitate, frauduloase, înșelătoare sau în alt mod inacceptabile, caz în care îți vom returna banii.

În cazurile de mai sus, Contractul se va desființa ca urmare a exercitării dreptului de denunțare unilaterală de către noi, dacă până la momentul respectiv a intervenit acceptarea Comenzii de către Companie.

PLATA și FACTURAREA

Fiecare Produs comandat va avea un preț fix, vizibil pe Site, indiferent de modul de configurare. Prețurile cuprind TVA, iar acest lucru este evidențiat în cadrul sumarului Comenzii pe care îl poți vedea accesând coșul de cumpărături. Prețul Produsului nu include costurile de livrare, pe care le vei achita separat. Vei putea comanda unul sau mai multe Produse.

Plata se poate efectua doar prin intermediul Procesatorului de plăți.

Finalizarea Comenzii presupune plata prețului total al Produselor existente în coșul de cumpărături și acceptarea plății de către Procesatorul de plăți. Pentru evitarea oricărui dubiu, în cazul în care plata eșuează, Contractul nu se va considera încheiat și, prin urmare, nu vom putea transmite Comanda spre imprimare, anunțându-te despre acest eveniment.

Nu ne asumăm răspunderea în legătură cu serviciul de Procesatorului de plăți pentru eventualele erori de orice fel și/sau pentru orice fraudă decurgând din sau în legătură cu funcționarea acestui serviciu.

Ești de acord să respecți termenii si condițiile Procesatorului de plăți, disponibili la adresa https://stripe.com/en-ro/legal/ssa. Plata se efectuează prin sistemul securizat de plăți al Procesatorului de plăți. Toate informațiile cardului cu care efectuezi plata vor fi completate doar în platforma securizată a Procesatorului de plăți și vor fi accesate doar de către acesta. Magazinul nu accesează și nu reține în niciun fel informațiile cardului utilizat. În orice situație, Procesatorul de plăți este singurul responsabil pentru securitatea informațiilor tale de plată.

Compania nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzând dar nelimitând-se la taxele înregistrate pentru procesarea plății sau eventuale comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de moneda în care se efectuează plata.

Vom emite o factură pentru Produsele comandate ce urmează a fi livrate, iar tu ai obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. Factura aferentă unei Comenzi va fi transmisă în format electronic, la adresa de e-mail furnizată odată cu finalizarea Comenzii.

Avem dreptul de a oferi reduceri de prețuri. În acest caz, te vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica în conformitate cu condițiile stabilite de noi.

CONFECȚIONAREA PRODUSELOR

Compania va începe confecționarea Produselor doar după confirmarea Comenzii de către Companie și după acceptarea plății de către Procesatorul de plăți.

LIVRAREA

Produsele vor fi livrate de către noi prin curier, în termen de cel mult 7 (șapte) zile lucrătoare de la data confirmării Comenzii. La momentul confirmării Comenzii de către noi, vei fi informat și cu privire la termenul de livrare. Produsele noastre se pot livra doar pe teritoriul României.

După ce finalizăm procesul de imprimare, vom pregăti Produsul pentru livrare. Ulterior generării codului AWB, Comanda se va considera în curs de livrare și vei putea vizualiza acest status în Contul de Utilizator.

Costul livrării este suportat de Utilizator. În acest context, Utilizatorul va fi informat despre costul livrării, pe care va trebui să îl plătească la efectuarea Comenzii.

După ce ai recepționat Produsul, comanda se va considera livrată.

POLITICA DE RETUR

Dreptul de retragere

În temeiul art. 16 lit. c) din Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative și având în vedere faptul că Produsele noastre sunt realizate pe baza specificațiilor tale, îți aducem la cunoștință că nu ai dreptul de a te retrage din Contractul încheiat odată cu plasarea unei Comenzi.

GARANȚIA

Durată

Te asigurăm că Produsele noastre îndeplinesc cerințele subiective și obiective de conformitate prevăzute de lege. Pe o perioadă de 2 ani de la data livrării Produselor, beneficiezi de garanția legală de conformitate, pentru a remedia eventualele neconformități.

Pentru evitarea oricărui dubiu, dreptul de beneficia de garanție legală de conformitate este distinct de dreptul de retragere. Art. 8 de mai sus rămâne aplicabil.

Produse realizate defectuos

Te sfătuim să verifici cu atenție Produsele la livrare, înainte de a îndepărta orice etichetă atașată și înainte de a arunca orice ambalaj original.

Te rugăm să reții că toate Produsele sunt controlate de calitate și verificate pentru orice defecte de fabricație înainte de a fi expediate clienților. În cazul unor defecte majore de realizare a Produselor, trebuie să ne anunți imediat și, prin urmare, să returnezi Produsele. În acest caz, vom înlocui Produsele cu produse identice sau, dacă nu este posibil, vom rambursa prețul acestora.

Defectele pot consta în nerespectarea unei anumite secțiuni personalizate de tine (culoare greșită, fotografii diferite etc.), lipsa unor pagini standard sau alte imperfecțiuni majore de fabricație. De asemenea, Produsele sunt considerate neconforme dacă nu au aceleași calități sau caracteristici precum cele descrise în cadrul Magazinului, în cadrul facturilor emise sau a informațiilor primite de către noi.

În cazul în care observi o lipsă de conformitate la livrarea Produselor sau lipsa Produselor comandate din cadrul coletului, ai obligația să ne anunți despre această situație. Pentru a-ți exercita dreptul de a obține aducerea în stare de conformitate a Produselor în această situație, trebuie să ne informezi în cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii Produselor la adresa de e-mail contact@ocartedespre.ro cu privire la acest aspect, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail.

Costurile de transport către sediul nostru vor fi suportate de noi, cu excepția cazului în care, ulterior verificării Produselor conform art. 9.3 de mai jos, constatăm lipsa defectelor invocate de tine.

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru execuția și consecințele serviciilor de transport executate de terți, atunci când Produsul a fost deteriorat. Nu ne asumăm nicio răspundere privind consecințele pe care le-ar avea utilizarea sau întreținerea greșită a Produselor.

Verificarea Produselor neconforme

După ce vom analiza cu atenție solicitarea ta transmisă conform art. 9.2. de mai sus., te vom anunța cu privire la soluția propusă pentru tine – repararea, înlocuirea cu un Produs conform sau returnarea banilor.

Având în vedere că dorim să fii complet mulțumit de Produsele O Carte Despre, te asigurăm că vom face tot posibilul pentru a rezolva cererea de aducere în stare de conformitate.

În cazul în care neconformitatea invocată de tine se referă la nerespectarea specificațiilor tale, vom efectua analiza Produsului exclusiv pe baza fișierului PDF salvat în Contul de Utilizator, pe care l-ai previzualizat înainte de a plasa Comanda.

Repararea, înlocuirea Produselor sau returnarea banilor

În caz de neconformitate constatată, ai dreptul de a beneficia de:

 • aducerea în stare de conformitate a Produselor;
 • o reducere proporțională a prețului Produselor neconforme; sau
 • încetarea Contractului în anumite condiții.

Pentru ca Produsele să fie aduse în conformitate, poți opta între (i) reparație şi (ii) înlocuire, cu excepția cazului în care opțiunea ta ar fi imposibil de pus în executare sau, în comparație cu cealaltă măsură corectivă disponibilă, ar impune Companiei costuri care ar fi disproporționate, luând în considerare toate circumstanțele, inclusiv următoarele:

 • valoarea Produselor în cazul în care nu ar fi existat neconformitatea;
 • gravitatea neconformității; sau
 • dacă măsura corectivă alternativă ar putea fi executată fără vreun inconvenient semnificativ pentru tine.

Repararea sau înlocuirea Produselor se efectuează de către Companie într-un termen rezonabil, care nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul în care am fost informați de către tine cu privire la neconformitate.

Reducerea de preț va fi proporțională cu diminuarea valorii Produselor primite de Utilizator în comparație cu valoarea pe care Produsele ar avea-o dacă ar fi în stare conformă.

Ai dreptul fie să obții o reducere proporțională a prețului, fie să obții încetarea Contractului, în oricare dintre următoarele cazuri:

 • Compania nu a finalizat reparația sau înlocuirea sau a refuzat să aducă în conformitate bunurile în cazul în care reparația sau înlocuirea este imposibilă sau ne-ar impune costuri disproporționate;
 • Se constată o neconformitate, în pofida eforturilor Companiei de a o remedia;
 • Neconformitatea este de o asemenea gravitate încât justifică o reducere de preț sau dreptul la încetarea imediată a Contractului;
 • Compania a declarat că nu va aduce bunurile în conformitate într-un termen rezonabil sau fără inconveniente semnificative pentru Utilizator ori acest lucru reiese clar din circumstanțele cazului.

Cu toate acestea, nu ai dreptul de a obține încetarea Contractului dacă neconformitatea este minoră. Caracterul minor al neconformității va fi dovedit de Companie.

Utilizatorul nu este obligat să plătească pentru utilizarea normală a Produselor înlocuite în perioada care a precedat înlocuirii acestora.

COMENTARII, RECENZII ȘI FEEDBACK

Utilizatorii care au achiziționat Produse din Magazin vor putea posta comentarii și recenzii pe paginile de social media ale Magazinului sau vor putea împărtăși feedback-ul lor prin email („Conținut”). În anumite situații, acest Conținut va putea fi publicat în Magazin, acordul Clienților în acest sens având semnificația unei licențe neexclusive, cu titlu gratuit, nelimitată în timp și la nivel mondial pentru reproducerea, publicarea, transmiterea și difuzarea Conținutului.

În cazul în care va fi publicat, Conținutul va fi vizibil pentru toți Utilizatorii Magazinului. Răspunderea privind acuratețea și realitatea informațiilor, datelor și mesajelor revine exclusiv Utilizatorilor. Nu ne asumăm vreo obligație de a investiga adevărul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare a comentariilor Utilizatorilor și a conținutului publicat de aceștia.

Având în vedere acest lucru, ești de acord să nu creezi, transmiți și/sau distribui orice Conținut care:

 • este ilegal sau care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune sau care încalcă drepturile oricărei părți, încalcă orice drept național sau internațional sau creează în orice alt mod vreun prejudiciu;
 • este defăimător, profan, obscen, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hărțuitor, amenințător, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv de confidențialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, înșelător sau în alt mod inacceptabil;
 • au caracter de „spam” sau reprezintă orice altă formă de publicitate nesolicitată, materiale promoționale sau mesaje comerciale, cu excepția spațiilor în care acest lucru este permis în mod expres;
 • prin care un utilizator se dă drept altă persoană sau entitate sau prin care se creează în mod greșit afilierea ta cu o persoană sau o entitate;
 • poate încălca o marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuală;
 • conține orice declarații, observații sau afirmații care nu reflectă opiniile și experiențele tale sincere;
 • este conceput pentru a înșela sau păcăli Utilizatorii Magazinului.

CONDUITA UTILIZATORILOR

Ești unicul responsabil pentru propriul comportament în timp ce accesezi și utilizezi Magazinul. Ești de acord să utilizezi Magazinul numai în scopuri care sunt legale și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legi sau regulamente aplicabile. Ești de acord că nu vei desfășura și nu vei permite niciunei terțe părți să desfășoare, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

 • utilizarea Magazinului pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau implicarea, încurajarea sau promovarea oricărei activități ilegale sau oricărei activități care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite de către noi;
 • utilizarea Magazinului pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale celorlalți;
 • utilizarea oricărui robot, algoritm sau altor mijloace automatizate sau interfață care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Magazinul sau pentru a extrage date;
 • indicarea publică a unei legături contractuale sau de altă natură cu noi, cu excepția cazului în care am consimțit în mod expres la o astfel de conduită;
 • încărcarea, trimiterea, distribuirea sau difuzarea oricărui Conținut care ar putea fi interpretat în orice fel ca defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau inacceptabil;
 • indicarea unei alte identități decât cea pe care o deții în realitate, prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim care nu îți aparțin, sau altfel);
 • exploatarea Magazinului pentru orice scop comercial neautorizat.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care este indicat altfel, toate elementele Magazinului, toate conținuturile și alte materiale din cadrul acestuia sunt deținute de noi (sau, după caz, de licențiatorii noștri) și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Pentru evitarea oricărui dubiu, interfețele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente și orice altă documentație sau alte materiale auxiliare furnizate („Conținutul Magazinului”) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri și sunt protejate prin drepturi de autor, mărci înregistrate, secrete comerciale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală.

Poți utiliza Magazinul exclusiv în scopurile prevăzute de acești Termeni. Astfel, nu este permisă:

 • utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor;
 • cesiunea, licențierea, sublicențierea Conținutului Magazinului;
 • eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în Magazin sau în Conținutul Magazinului;
 • Orice utilizare a Magazinului sau a Conținutului Magazinului, alta decât cea autorizată în mod expres în acești Termeni, fără permisiunea noastră prealabilă scrisă, este strict interzisă. Cu excepția cazului în care se menționează explicit de către Companie, nimic din acești Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Nu garantăm că Magazinul va îndeplini cerințele tale sau că utilizarea acestuia va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori sau că Magazinul nu conține componente dăunătoare cum ar fi viruși.

MODIFICĂRI ALE MAGAZINULUI

Putem, la discreția noastră, cu sau fără notificare prealabilă și în orice moment, modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau funcționalitate a Magazinului nostru.

În nici un caz Compania nu va fi răspunzătoare pentru restricționarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau funcționalitate a Magazinului.

CESIUNEA

Compania poate cesiona acești Termeni și/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice și toate obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul tău. Toate dispozițiile cuprinse în acești Termeni se extind și vor fi obligatorii pentru succesorii și cesionarii noștri.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Te rugăm să consulți Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru informații despre modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele tale cu caracter personal.

SEPARABILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

LIPSĂ DE EXECUTARE

Omisiunea de a pune în aplicare oricare dintre dispozițiile Termenilor în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a aplica acele dispoziții în alte cazuri.

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României. Orice dispută care decurge din sau are legătură cu acești Termeni sau cu serviciile furnizate de către Companie va fi de competența instanțelor din România.

Pentru disputele în legătură cu achiziționarea Produselor din Magazin, te poți adresa și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor („ANPC”), care îți pune la dispoziție un mecanism pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor. Pentru mai multe informații, contactează ANPC la adresele indicate pe site-ul propriu.